mandag den 1. marts 2010

Lad krisen styre - eller udnyt den til din virksomheds fordel

Nyhedsbrev 1, 2010 - Dale Carnegie Training





Store dele af erhvervslivet befinder sig i den dybeste krise i nyere tid. Sælgere ringer internt til hinanden for at sikre sig at telefonerne stadig virker. Salget i mange brancher er styrtdykket med tocifrede procenter i 2009. Krisen er reel, og effekten er at virksomheder skærer til, ændrer strategi og det skaber stor usikkerhed hos mange ledere og medarbejdere.

Fakta er dog, at mulighederne for succes for den enkelte og virksomhederne er præcis lige store som de var i de gode gamle dage. Og en ting er helt sikkert - vi kommer aldrig tilbage til de gode gamle dage, idet forandringer sker hurtigere og mere dramatisk end tidligere, og kravene for at opnå succes er markant skærpede.

Fundament for succes

Omfattende research har identificeret fundamentet for succes for mennesker i virksomheder. Og den gode nyhed er, at man kan træne og udvikle sig selv og virksomheder til den ønskede succes. Grundkompetencerne for succes er:

•    Selvtillid og mod
•    Relationer
•    Ledelse
•    Kommunikation
•    Evnen til at håndtere stress


Gennem næsten 100 år har vi globalt arbejdet sammen med mange virksomheder og trænet mere end 8 millioner mennesker, og opgaven var at træne dem i at få succes. Det er lykkedes for rigtig mange - 93 % af vores kunder siger, "at de er bedre rustet til at udføre deres arbejde og at de har opnået markant forbedring af deres resultater".

Udnyt potentialet

Vil du aktivt have indflydelse på din virksomheds og egen succes og forme fremtiden? Vil du i højere grad udnytte dit potentiale og skabe unikke resultater??

» Kontakt os og lad os drøfte mulighederne for jeres virksomhed.
Seneste nyt  

Selvevaluerings-quiz
Hvor diplomatisk og taktfuld er du? Tag quizzen og få straks dit resultat. (på engelsk)

Smart salgsværktøj
Gør din smartphone til et smart salgsværktøj med Dale Carnegies SECRETS of SUCCESS APP.

Ny Bogshop
Køb Dale Carnegies og andre bøger (danske og engelske) i vores nye Bogshop.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar