onsdag den 10. marts 2010

Guruen og Pioneren inden for Præsentationsteknik og Personlig Udvikling

Dale Carnegie

Dale Carnegie var en eminent træner og en efterspurgt rådgiver til verdens ledere. Han skrev avisartikler og havde sit eget daglige radioshow.

Dale Carnegie grundlagde det, som i dag er en global virksomhed med mere end 2.800 trænere og afdelinger i mere end 75 lande i verden.

Virksomhedens mission var og er at forbedre deres kunders resultater gennem målrettet træning af ledere og medarbejdere. Resultaterne skabes gennem udvikling af færdigheder inden for ledelse, salg, kommunikation og evnen til at knytte positive menneskelige relationer.

Dale Carnegie skrev nyskabende bøger om personlig udvikling og succes. Principperne fra bl.a. hans bog “How to Win Friends and Influence People“, på dansk  “Vind Venner, Indflydelse og Fremgang“, som stadig er den mest indflydelsesrige bog til erhvervslivet i det 20. århundrede, inspirerede ham til at skrive håndbogen til personlig og professionel succes “Success Secrets“. Principperne vil skabe succes både i dit personlige samt professionelle liv, forudsat du implementerer dem i din hverdag.

Dale Carnegie Training® faciliterer træning til ledere og medarbejdere på alle niveauer, som tager udgangspunkt i ovennævnte nøgleprincipper.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar